Miserabelt

Miserabelt

Miserabelt. Redan nu kan känsliga tittare varnas för att det kommer vevas om hur miserabelt tillståndet på min kondition är i det här blogginlägget. Jag lovar att det här eventuellt är det sista på det ämnet.

Och allt är förstås relativt men det känns miserabelt. Som om man sålt smöret och aldrig fått några pengar. Jag har roat mig med att googla exakt hur miserablet det faktiskt är att inte träna sin kondition på ett par veckor. Det visade sig att det var exakt så miserabelt som jag hade gissat att det skulle vara om jag hade fått gissa men nu gissade jag inte utan googlade istället och fann mig själv tycka att min konditon var än mer miserabel än vad den kanske är egentligen.

Kort och gott verkar den gedigna vetenskap jag googlat mig fram till i sann Donald Trump-anda, samstämmigt peka på att konditionen lider lite redan efter 5 dagar men att det går att åtgärda. Efter 14 dagar börjar det gå riktigt åt helvete och sen är det så att säga en sluttande nedförsbacke nedmot kilometer-tider som kanske inte är skamliga men i alla fall långsammare än vad jag känner mig bekväm med. I den första artikeln jag hittade så läste jag någon form av skräckexempel där det tog evigheters evighet innan konditionen så att säga återinträdde i den personens liv. Men det verkar ändå hopfullt att kunna bygga upp skiten igen. För egen del alltså.

Mitt i all löp-misär så är ljusglimten ändå att det går att springa igen. Det är positivt. Och att det var fantastiskt vackert att springa i eftermiddag. Och att det är fruktansvärt platt i Lidköping vilket gör att en känner sig lite bättre än vad som de facto är fallet. Och att jag var längre ner i otränade-konen efter ryggproblemen förra året. Det är positivt. I övrigt är det relativt miserabelt.

One Comment

  • pilla

    december 29, 2016 at 11:12 f m

    Det gäller att aldrig sluta träna alltså. Känns som min kropp blir förtvinad utav bara en dag i ett flygplan (idag). Kliar redan i benen och jag har bara en liten lätt tur från AMS till YYZ kvar…

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.