Sjukt.

Så de senaste dagarna har jag varken bloggat eller tränat. Jag har haft ont i halsen och då säger alla vettiga människor att man inte ska träna. Det är jättetråkigt men antaligen bra.

Extra tråkigt var det i helgen när det var simtävling för vår träningsgrupp. Faktum är att så här tråkigt har jag inte haft sedan jag gick i mellanstadiet och vi tvingades rabbla tyskaglosor och lyssna på ljudband om en tysk banan som hade en kompis som hete Anna Annanas. Banen heter Bert. Bert Bananen.

Men alla kloka säger att även om det är tråkigt så är det bra. Så vi får väl lyssna på dem då. Eller vi och vi. Jag. Förhoppningsvis blir jag bättre imorgon eller allra senast torsdag. Annars finns risken att jag börjar klättra på väggarna. Eller startar någon form av projekt som jag sedan när jag blir frisk inte orkar slutföra. Så vi hoppas på friskhet. Snart.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.