Tresticklan

Hösten 2016.

Kan vi säga att det är höst nu? Eventuellt är det en vecka kvar av sommaren eftersom simingen börjar först nästa måndag och då är det officiellt höst i alla fall. Det ska förövrigt bli fantastiskt kul att träffa simkompisarna igen.

Men en månad av lugnare träning är över. Det känns bra att inte ha några lopp inplanerade i höst samtidigt som det är lite konstigt att inte springa tillexempel Lidingö, speciellt eftersom det känns som att formen är relativt god. Vi får se. Det kanske blir en sista-minuten-köp-min-plats-anmälan.

Långsiktigt har jag redan klurat ut ett mål för 2017. GöteborgsVarvet. Denna kronjuvel bland halvmaraton i Sverige. Folkfesten. Loppet som drar till sig fler deltagare än det finns invånare i hela Dalsland. Jag har sprungit det förr men varierade resultat. Det är dags igen.

Och jag vill göra det snabbt 2017. Under 1:35h. Det innebär 4:30-min/km och dit är det en liten bit kvar till men samtidigt absolut ingen omöjlighet. Så då var det väl bara att börja träna då?

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.