Simskolan is BACK!

ÄNTLIGEN är simskolan tillbaka på schemat. Som vi har längtat.

Med vi menar jag alltså jag.

Tanken var givetvis att det skulle simmas av bara fan i sommar men det vet vi alla hur det har gått med det. Och vi kan väl säga att det kändes idag. Vi simmade en 200-ing på tid och det gick väldigt, väldigt långsamt. Men så är det när simningen för stå tillbaka för Fjällmaraton.

I övrigt känns det som tekniken i alla fall sitter någolunda. Inte för att den på något sätt är episkt bra men den känns ändå helt okej med tanke på att jag simmat alldeles för få meter i sommar.

Hursomhaver är det dags för någon form av simlöfte inför hösten. Jag har grunnat på det ett tag. Om jag ska nöja mig med att bara simma en gång och ligga kvar på samma ganska låga nivå eller om jag ska försöka få lite utväxling på simningen. Det senare är roligare men ska också ställas mot jobb, familj och löpning. Men min tanke är att jag ska fixa allt plus lite mer simning. Inte några 15 kilometer per vecka som Sofia men kanske i alla fall minst två gånger med ambitionen att simma tre gånger i veckan? Om jag sätter ribban på tre så kanske det blir två? Det är en 100% ökning jämfört med många veckor i våras.

Vi säger väl så? Måndag – Onsdag – Lördag låter väl som bra simdagar?

Och när vi ändå snackar löften – imorgon kickar jag ingång 100 dagar utan godis, chips, bakverk och läsk. Den 15 december ska jag däremot köpa kanske den FETASTE godispåsen någon skådat.

Nu är hösten igång på riktigt – nu kör vi!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.