Så håller du dig inte i form

Aftonbladet pratar tvärtomspråket.

Må hända är jag sent på den här bollen och gör bort mig totalt nu men jag har varit tvungen att först ta in ett löp från Aftonbladet som slår det mest jag läst. Inklusive rubriker som ”Dåligt väder kan ge hjärtinfarkt” och ”Så semestrar farmen-Kristina.” Efter att ha bearbetat det en stund för att sedan skämmas ytterliggare en stund är jag nu redo att prata om det det här löpet.

 

Skärmavbild 2016-05-09 kl. 21.57.40

Jag hann inte ta en bild själv eftersom hela min kropp försattes i någon form av chocktillstånd så all bildcredd till min granne Fredrik.

Först vill jag bara säga att inget ont om herrarna ovan. Alla är mer eller mindre legender. Och kända. Så det får man ändå ge Aftonblaskan den här gången även om man kan ifrågasätta vad Janne Loffe Carlsson gjort de senaste åren. Men hey, han har dragit sitt strå till kultur-Sverige så vem unnar inte honom lite goa pensionärsår där han kan dra till Mallis och så där?

Det är som att Aftonbladet med det här löpet vill utannonsera att sommaren är här. Alla andra riktiga nyheter är slut. Det är det här vi har att vänta i ett par månader framåt. Riktiga röv-löp. Inte för att dom brukar vara bra men det här. Ingen kan väl gå på det här? Det räcker med en ockulärbesiktning av herrarna ovan för att inse att ingen av dem är något hälsoorakel? Redan vid den första bilden på Oldsberg blir man misstänksam. I alla fall om man passerat Chez Amis i Göteborg och sett Oldsberg langa upp sin hälsobricka på bordet bredvid. Om man med hälsa menar plankstek och man med bricka menar ölglas. Sannolikheten att Oldsberg sitter och gottar sig på Chez Amis är ungefär densamma som att man får se Poseidon om man går på Avenyn.

Och ja, jag var kanske tvungen att köpa tidningen. Sedan hade jag fniss-stund i femton minuter. Och sedan ville jag skrika på den som skrivit artikeln. Bästa spenderade pengarna hittills i år.

 

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.