Nike Free RN Distance

Nike Free RN Distance

Nike Free RN Distance har gjort entré!

När jag började blogga om träning var jag tvungen att skaffa ett par ordentliga skor och valet föll på ett par Nike Free 3.0. Kanske ett av de bästa skor jag ägt. Tunna men inte för tunna. Skön känsla runt foten. Bra tryck i steget.

Har försökt köpa andra Nike Free Runs efter det men ingen har riktigt haft samma känsla som mina första. Ett tag funderade jag på att köpa den modellen på Ebay. Bara pga de var så sköna. Men sen hittade jag till Kinvara-serien och sen tittade jag inte mer på Nike Free. Tills nu.

Lyckades pröva ett par Nike Free RN Distance lite av en slump. De såg snabba ut och väldigt lika mina 3.0:or. Då måste man prova. Och de satt som en keps på foten. Bildligt talat alltså. Inte bokstavligt. Vad jag menar är att det var sköna skor. Så jag beställde ett par på Sportamore.

Och iförrgår kom dom! Har hunnit ta dem på två vändor och ett gäng promenader redan.

Nike Free RN Distance

Första intrycket då? Att det är som att gå på små moln. Små fluffiga moln som är responsiva. De är ganska breda vilket passar mina fötter perfekt. Även om de känns mjuka och sköna är de grymt snabba i steget och det är bra känsla i materialet mot marken. Känns klart snabbare än mina Kinvara 7, trots att Kinvara 7an är 30 gram lättare.

Sulans utformning är densamma som jag haft på mina tidigare Free-skor, det hexagonformade mönstret som följer fotens utformning. Jag gillar det!

Snörningen är också liknande den jag haft tidigare och foten sitter bra fast i skon.

Så första intrycket är – halleluja vilket köp. Dessutom tycker jag det är en snygg sko. Vad tycker du?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.