Skogen

Träningshelg

Det blev rätt mycket tränat i helgen. Förutom fredagens intervaller så körde vi ett litet cirkelträning + core + TRX – pass igår. Cirkeln bestod av Mason TwistTRX Rodd – Marklyft – Squat overhead press. Extremt hemmakokat men jobbigt. Min TRX är förövrigt inte en riktigt TRX pga att en sådan kostar som en halv iPad utan en ful-TRX för 199 spänn från XXL som jag pimpat med en klätterlina och en karbinhake för att kunna sätta upp var jag vill. Fattigmans-TRX så att säga. Men den gör jobbet. Eller ja, man får göra jobbet i den men det går att göra jobbet i den. Ni fattar. Ni är intelligenta människor osv osv.

Rundade av veckan med 17,5 kilometer i solen. I can not säga enough mycket hur ofantligt mycket jag gillar när det är sol ute. Om jag får välja mellan snålblåst och regn vs. sol väljer jag sol alla dagar i veckan så att säga. Den fullständiga missär som ett pass i ett regnigt januari innebär är nu bytt mot fullständig eufori i skogen. Ett par grader till så man kan lämna västen hemma och jag är en fullständigt nöjd kund till vädret.

Har ni tränat något roligt den här helgen?

 

4 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.