Tröskelintervaller – 4x8min

So it begins. The träning för Axa Fjällmaraton. Vi tog det lätt ångestladdade beslutet om att delta i söndags. Vi har pratat om det i flera månader men vi tog tillslut klivet och tryckte på anmälningsknappen. Vi i det här sammanhanget är jag och David. Samma duo som sprang Axa Fjällhalvmaraton förra året. Som inte var ett halvmaraton alls utan 27 kilometer. Vi lägger på lite höjdmeter och 16 kilometer bara. Ja, ett fjällmaraton är 43 km. Eh.

Det här blir min maratondebut dessutom. Festligt.

Har man nu anmält sig så är det kanske läge att börja träna. Inte för att jag inte tränat innat men läge att börja träna lite mer specifikt mot maraton. Så det började jag med idag med en serie om 4x8min tröskelintervaller.

Det skulle egentligen ha varit 3 minuters ståvila men eftersom jag tränar runt sjöarna med löpvagnen så var det fåglar precis där jag skulle pausa. Och fåglar och jag är ingen bra kombo. De kom givetvis efter mig idag också. Som målstyrda små jävla fjäderrobotar utvecklade av Nordkorea och i deras ögon är jag i USA eller valfri imperialtistisk makt. Därför blev det en liten lätt jogg vid första vilan.

116 dagar kvar att träna på nu.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.