• Home
  • /
  • Träning
  • /
  • Craft Active Comfort – en ogenerad hyllning
Craft Be Active

Craft Active Comfort – en ogenerad hyllning

Av en ren slump råkade jag köpa på mig ett Craft Active Comfort-underställ i julas. Såhär i efterhand kan det räknas som ett av de bästa köpen i mitt liv. Den enkla anledningen till det är att varje gång jag tar på mig det är det som om någon man verkligen gillar en kramar en precis lagom hårt och lagom länge. Inte som när man var liten och tant Agda kramade lite för hårt och lite för länge så man gick runt i tre dagar och osade tant, nej precis lagom.

Jag vill påpeka att min underställserfarenhet får anses som gedigen. Under en tid i livet ägde jag över 40 underställ. Det blir så att säga så när man gjort säsong ett par år och att tvätta inte ligger högst på prioriteringslistan så att säga. Så när jag säger att det här är det bästa understället jag har haft så menar jag det. Jag har köp tre tröjor till från samma serie. Och ett par kalsonger. (Inte för att jag behöver kalsonger precis.)

 

Craft Active Comfort - eller Johannes trying to be active.

Craft Active Comfort – eller Johannes trying to be active.

Så när Craft pratar om sitt Craft Active Comfort-underställ så stämmer för en gångs skull floskeltexten otroligt bra.

Plaggen är gjorda av mjuka material med en sömlös konstruktion som ger komfort i världsklass. Polyester närmast huden ger suverän fukttransport och en snabbtorkande effekt, medan kroppsanpassad mesh på utvalda ställen förbättrar ventilationen och ger perfekt balansering av kroppstemperaturen. Den snabbtorkande polyestern driver ut fukt från huden till det yttre lagret. Resultatet är en torr kropp och ett snabbtorkande plagg.

Förutom att det är skönt tycker jag det är snyggt också. Men jag gissar att det är en smaksak. Och det känns som ett underställ man kan ha som träningsplagg året om. Klar bonus jämfört med de andra lite halvdassiga underställ som fortfarande finns i min ägo.

Och jag vill påpeka att jag inte är köpt av Craft. Jag gillar bara det här understället lika mycket som en ankmamma älskar sina ankbarn. Jättemycket alltså.

Här kan du köpa Craft-grejer.

 

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.