Seriöst, hur gör ni?

Ok. Om man driver en i alla fall något sånär seriös träningsblogg så tar man bilder. Det försöker jag också göra. I sammanhanget vill jag betona försöker för så känns det. Inte för att jag saknar tillbörlig utrustning och kunskap. Jag har inte mindre än två uppsättningar bra digitalkameror hemma plus en GoPro modell nyare. Photoshop och jag kanske inte är de tajtaste men vi är i alla fall lite kompisar och jag kan mina grundgrejer för att redigera bilder.

Ändå blir det sådär.

Så, ni proffsbloggare som tar kick-ass krisp bilder som om ni hade en fotoassistent med på varje löp-pass (och det kanske ni har, vad vet jag?) – hur gör ni?

 

4 Comments

 • Anna (orka mera)

  mars 14, 2016 at 12:24 e m

  Väntar med spänning på svaren. För egen del blir alla bilder grå eller gula. Vilken magisk natur som helst ser knalldöd ut på mina bilder. Och försöker jag få med mig själv ser jag bara ansträngd, fokuserad och bajsnödig ut.

  Dessutom vill jag ju inte stanna och lägga ner 20 minuter mitt i löppasset för den perfekta bilden. Det är ju ändå löpningen som är viktigast… eller? Man kanske skulle gå på en fotopromenad och ta en miljon snygga bilder att plocka fram när man sprungit. Fejka ögonblicket liksom. För att slippa stanna på vägen…

  Svara
  • Träningsblogga - Ida

   mars 14, 2016 at 7:50 e m

   Nja, där håller jag nog inte med… Lätt värt att stanna 20 minuter för den perfekta bilden!
   Eller nej, skoja bara. Häromdagen fick jag lämna min gopro hemma för att inte hela rundan bara springa och hålla utkik efter bra ställen att ta bilder på… Och nu menar jag inte att jag är en proffsbloggare som tar kick-ass krisp bilder som om jag hade en fotoassistent med på varje löp-pass, hahaha 😀 Har dock blivit smått besatt av att ha springbilder till bloggen, vare sig de är fula eller snygga…

   Svara
   • Johannes Sundlo

    mars 14, 2016 at 8:54 e m

    Haha, nej inte värt att stanna 20 minuter! 90 sekunder på intervallerna eventuellt! 😀
    Jo, du har alltid bilder med. Det är bra!

    Svara
  • Johannes Sundlo

   mars 14, 2016 at 8:54 e m

   Amen jag håller med! Det är svårt att få till och man vill, som sagt, fokusera på det viktiga = träningen.
   Svårt det här. Får skaffa en drönare som flyger över en hela tiden…

   Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.