Börja Träna!

And I’m back!

Inte bara fysiskt i New York utan också i löpträsket. För att mjuka upp började jag med tjugo minuter på löpband i det lilla men rätt coola gymmet i hotellet. Inget rakettempo direkt och ingen lång sträcka men ändå – jag sprang och det kändes bra. Imorgon är planen att försöka smyga ut från löpbandet och ut i verkligheten.

Så sprang jag bara då? Icke. Som den lydiga samhällsmedborgare jag är så körde jag igenom hela mitt program från naprapaten också. Det inkluderar en massa nyttiga ryggövningar. Och en ganska förnedrande. Eller jag inbillar mig att den har sett förnedrande ut. Och idag såg jag den i en spegel. Mina misstankar stämde så att säga. Nu vill jag påpeka att den säkert är en nyttig och bra övning, absolut. Men det också vara så att min naprapat vill att jag verkligen ska förnedra mig på gymmet. Det kan det vara.

IMG_9247

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.