Ett bra ställe att börja träna på.

Go west.

Åker till det stora landet i väster imorgon igen. Ska besöka det stora äpplet igen. Det blir som vanligt mest jobb men min stora och grandiosa plan är att jag ska göra löp-premiär efter mer än fyra veckors uppehåll. Jag är förundrad över hur mycket det kliar i benen efter att få ta ett par löpsteg. Vilket i sig för mig är sjukt. Att längta efter att springa. Jag trodde aldrig det skulle gå utför på det här viset.

I New York bor vi oftast på Ace Hotel som ligger ganska mitt i smeten. Ur löpsynpunkt är det inte ett optimalt läge men hotellet är schysst, personalen bara lagom otrevlig och det ligger nära kontoret. Plus att Stupmtown ligger i bottenvåningen och möjliggör att man kan få annat än de brundaskiga vattnen som kallas kaffe i USA. Alltså en riktig kaffe på morgonen. Bara det gör det värt att bo på Ace.

Löpmässigt är det som sagt inte optimalt men helt ok. Det är en kilometer ut till Hudson River Park och att ta den söderut i en halvtimme och sedan vända är alltid trevligt. Att springa till ett New York som vaknar längs West Side Highway. Vill man springa i Central Park så går det förstås att springa upp till parken men att då hinna köra långa slingan i parken plus transport upp och ned är lite mastigt en jetlaggad morgon.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.