Hudson River Run

Imorse skulle vi springa i Central Park. Jag vaknade givetvis oerhört taggad på detta men möttes raskt av sms om att mitt resesällskap bangat (Ja, jag tittar på er – ni vet vilka ni är men det är ok ändå.). Ställdes då inför det svåra valet om att göra Central Park själv eller köra en gammal hederlig klassiker – Hudson River Park. Som den uppmärksamme läsaren redan noterat så heter blogginlägget Hudson River Run och den då uppmärksamme och sluge läsaren kan då raskt sluta sig till vad jag valde. För den lite mer långsamma och Donald Trump kan jag berätta att jag valde att springa längs Hudson River Park. 8 kilometer, precis som igår inte i någon som helst form av rakettempo. Eller kanske i rakettempo men i så fall i samma rakettempo som en icke-fungerande raket. Ni fattar vad jag menar.

Anyhow. En bra morgonrunda som gjordes lite bättre av att jag invigde mina nya löpkläder från lululemon. Det kanske är de skönaste löparkläderna jag någonsin haft på mig. Tröjan är fantastiskt. Och snygg dessutom. Synd bara att man själv ser ut som en påse skridskor.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.