• Home
  • /
  • Träning
  • /
  • Jag har inte glömt av att blogga, jag har bara inte kommit ihåg det alls.

Jag har inte glömt av att blogga, jag har bara inte kommit ihåg det alls.

Okej. Den här bloggen har varit SÅDÄR aktivt den senaste tiden. Jag har varit i Kalifornien. Jag har varit i NYC. Jag har varit i Solna. Och jag har tränat. Men inte så mycket som jag skulle velat. Och jag tänkte jag skulle blogga men så har det, ja kommit saker emellan mig och bloggandet.

Så hur har ni haft det?

Jag har haft det bra, tackar som frågar. Vi börjar väl med Kalifornien. Jag var där på konferens. Det var långt att resa. Hade ambitionen att springa varje morgon där men blev snuvig efter flygresan så det blev ett löppass och sedan hederliga powerwalks varje morgon. Rätt ballt att vara ute och gå tidigt på gatorna i LA. Helt folktomt. Three blocks down och three blocks left/right varje morgon. Bra promenad.

Rehabade i NYC. Tänkte springa. Men. Blev snuvig igen. Kul. Gick över halva Manhattan istället. Blev frisk lagom till jag skulle flyga hem. Sen blev jag sjuk igen. Jag och flygplan är inte en bra kombo när det gäller at hålla luftrören fräscha så att säga.

Väl hemma tog jag ett par extra dagar ledigt från träningen för att vara på den säkra sidan. Sprang försiktigt med Runday. Och sen blev jag sjuk . Igen. Och vilade. Vilade till och med lite extra.

Så i lördags sprang jag. Skitlångsamt MEN det kände bra. Och ingen snuva efteråt. Kunde till och med simma igår med träningsgruppen igen. Hurra!

Så nu antar jag att vi kör igen. Lopp ska springa nästa år. Personbästan ska krossas. Klorvatten ska sväljas. Nu kör vi.

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.