The revenge of the löpare.

Gårdagens inlägg var måhända en smula elakt så vi fortsätter väl på inslagen väg. Det här är kanske inte mitt mest sympatiska inlägg men jag kan inte låta bli.

För varje gång jag går in på ett gym så känner jag mig vilsen. Lite som en orienterare utan karta. Som springer runt på måfå i skogen i hopp om att hitta en kontroll. På samma sätt som om att jag när går in på ett gym så hoppas jag hitta en muskel eller två som kan övas. Och så står det där och ler lite i mjugg. Gym-killarna. Som pumpar biceps och lyfter skit-tungt. Och småfnissar när jag får använda båda händerna för att lyfta ner 3-kilos hanteln från stället.

Därför är det inte utan vidare så att jag dragit på smilbandet de senaste dagarna. För det är som en invasion av gymkillar i löpspåret. Som om de helt plötsligt kommit på att cardio är viktigt också. Och dom ser så roliga ut där de skuttar fram med sina linnen, mjukis byxor och stora hörlurar på stela gymben och med ett flås som en 79-åring. Och det här gör mig kanske till en sämre person men jag kan verkligen, verkligen inte låta bli att småle när jag springer förbi dem.

6 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.