• Home
  • /
  • Löpning
  • /
  • Bland lönnfeta semesterfirare blir man lätt Usain Bolt.

Bland lönnfeta semesterfirare blir man lätt Usain Bolt.

Så det har blivit en liten paus från löpningen. Eller paus och paus. Uppehåll på ett par dagar kanske inte direkt kan kategoriseras in under paus. Istället för att löpa så har jag ätit godis. Jag är ungefär lika bra på det som att springa. Kanske lite bättre på godiset till och med.

En paus är bra. Sprang igen i onsdags. Och igår. Ska inte överdriva – kroppen är inte helt med ännu. Inte så att jag känner mig sjuk men när jag försöker trycka på finns inte pang-panget i benen. Så jag har tagit det otroligt lugnt. Börjat om. Gått ner i tempo. Det är skönt. Skönt är också att det både i onsdags och igår inte kändes speciellt jobbigt att ta ett steg tillbaka. Jag tackar alla semesterfirare för det. Uppenbarligen är det många som är tillbaka på jobbet och kanske högst eventuellt har lite lite ångest över all chillibea och alla öl de druckit i sommaren och därför i ett infall dragit på sig löparkläderna och hasat sig ut i löpspåret. Bland semesterfirarna blir man lätt Usain Bolt.

 

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.