Trötta 10k.

Man skulle kunna tro att vid det här laget så skulle kroppen vara återhämtad och pigg på att springa igen. Det är den inte. Jag tror att kombinationen höjdmeter och möjligtvis en liten infektion i kroppen sätter käppar i hjulet just nu. Sprang 10k igår och det var jobbigare än det brukar. Både mentalt och fysiskt. Egentligen hade jag tänkt att gå direkt på mitt schema inför Lidingöloppet den här veckan och det hade inneburit både intervaller och långpass. De planerna övergas i söndags och det känns fantastiskt bra. Man måste vila lite ibland och jag tror jag kan unna mig det efter tre månader med över 700 kilometers löpning.

Men det ska erkännas att det inte är så lätt att vila längre. Att springa är lite som en drog. Det är beroendeframkallande. Och jag vill påpeka att jag inte får någon ångest av att inte springa eller för den delen äta onyttigt. (Det senare gör jag gärna och har gjort så hela sommaren utan några som helst problem.) Men att snöra på sig löpskorna och dra ut en runda är, i brist på ett bättre ord, gött. Och jag gillar att ha det gött.

Så nu väntar jag lite extra på att få ha det extra gött. Jag hoppas kroppen är tillbaka och med mig på tisdag. Då börjar uppladdningen inför Lidingö.






One Comment

 • Mikaela

  augusti 13, 2015 at 3:45 e m

  Jag har precis kommit på att jag också ska springa lidingöloppet, i sista sekund kanske.
  Men jag tror att jag har grundkonditionen, och tror att det är lätt jämfört med axa fjällhalvmara.
  Lycka till på lidingöloppet, jag börjar uppladdningen idag 🙂 !

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.