Tällberg

Påväg mot Åre. Körningen måste på grund av mindre familjemedlem delas upp i etapper vilket är ganska skönt och bär med sig den stora fördelen att man hinner träna under en resdag. Om man vill alltså. Och det vill man även om intensiteten är låg såhär dagarna innan fjäll-tjofräset. Tällberg var övernattningsorten och således även träningsorten. Tydligen är det Classic Car Week i grannbyn Rättvik vilket innebar att hela hotellet var fullt med raggare. Lite som hemma i Ed fast ändå annorlunda. Men vi kan väl säga som så att jag var rätt ensam ute i spåret imorse. De andra raggarna på hotellet hängde inte på låset så att säga utan den här raggarn fick ge sig ut själv. Jag möte i och för sig en herre som såg bakfull ut men det var det närmsta jag kom någon annan människa under löpturen som blev 5 kilometer. Mest luftning av benen. Men jag såg en fin telefonkiosk. Alltid något.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.