En man och hans GoPro.

Jag börjar inse att det är ohyggligt mycket MAMIL-varning över mina cykelklipp. Att jag sedan mest gör dem för att jag ”ska få valuta” för min GoPro gör antagligen inte saken bättre. Men så är det.

Egentligen skulle jag såklart vilja spelan in fräcka klipp när jag hoppar från klippavsatser, skapar en luftballong av en gammal solstol med hjälp av heliumballonger som jag sedan skjuter med ett hagelgevär och på börjar på så vis fritt fall. It’s a thing. Men eftersom jag bara är en lagom korpulent man med viss mått av dödsångest så blir det cykelfilmer eller löpfilmer. Bara att cykla ger mig förresten dödsångest. Man kan ju krocka. Och ibland går det ruskigt fort och en crash skulle göra ont.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.