Skatås

Vi har spenderat helgen bland goa gubbar och färska räkor. Okej kanske inte så mycket räkor men rätt mycket goa gubbar och tanter.

Som pricken över isberget lyckades jag klämma in en tur på svart-vita. En klassiker lika klassisk som Blåvitts hemmadräkter från UEFA-segern -82. Terränglöpning när den är som bäst. Lagom kuperat och lagom trixigt. Så trixigt att jag lyckades ramla och skrapa upp knäet på hederligt manér. Hela turen var lite improviserad. En 50 cl flaska i handen och ut i spenaten. Sprang om både en och två med flashiga vätskevästar á 1500 spänn längs vägen. Känns alltid bra att komma förbi sådana med en halvdassig gammal Loka-flaska i näven och bra klipp i löpsteget. 

Efter att ha varit eftersökt på nationell nivå sedan förra vecka infann sig äntligen mitt löpsteg igen. Det låg efter tre kilometer in i Skatås och lurade. Välkommen säger vi till det. Stänger veckan på numera modesta 3 mil. Vilket i sig är knasigt. Att 3 mil på en vecka har blivit ”en lugn vecka”.  


2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.