• Home
  • /
  • Träning
  • /
  • ”Och här står jag nu. Med kalsonger.”

”Och här står jag nu. Med kalsonger.”

Ni trogna läsare av den icke helt vettiga träningsbloggen kommer säkerligen ihåg kalsong-incidenten för ett par veckor sedan. För nytillkomna tittare föreslås ett besök där först.

Ni trodde det var slut där? Nej! Sagan tar en oväntad twist. Lite som den om rödluvan. Just när man tror det är kört för både rödluvan och mormor så kommer jägarn. Jägarn i detta fallet heter Joakim och är VD på Sportamore. Han ringde mig i veckan och undrade om inte jag kunde komma och dela ut pris till Gustaf på supporten på deras sommarfest. Svaret var givetvis enkelt. Självklart!

Så i fredags smög jag in på Sportamores sommarfest. Very sneaky. Stod där och tryckte mig hårt mot en vägg. Tills det blev min tur. När Joakim introducerade mig hördes det spontana viskningar i publiken ”är det kalsongmannen? Är det det? Kalsongmannen?” Well. That’s was a new one.

Men ja. Det var jag. Gustaf fick sitt pris och vi hade en pratstund. (Vi är kompisar på Facebook nu.)

Men sen. När jag skulle gå ner. Räckte Joakim över ett par kalsonger. Jag hade nästan räknat med det. Jag tackade och var påväg av scen. Men han ville liksom inte släppa dem. Fram till scen stegar då hans kollega och verkligen häller ut en kartong med kalsonger. Och när jag säger häller, då menar jag häller. En årsförbrukning. For real. Jag fick fyra stora kassar med kalsonger. Det är typ 100 3-pack eller så.

Någon som vill ha kalsonger?

21 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.