Saucony Kinvara 7

Det är skorna som gör mannen.

Del femton av uppochhoppa.se-träningsbloggsutmaning – alla delar kan läsas här.

Inför Lidingöloppet ifjol köpte jag på allmän inrådan Saucony Kinvara 4. Att springa med dem har varit lite som att springa på små neongula moln som man har studsat fram på. Eller ja. Vi kan väl argumentera kring det här med studsen. Lufsat är kanske ett mer adekvat begrepp. Om ens det. Släpat kan vi kanske enas om. Så mina Kinvara 4 har fått släpa mig fram sedan i juli ifjol. De har varit mig trogna i ur och skur. Men på senare tid har de blivit lite väl luftiga på sina ställen. Så jag slog till på ett par nya. Och var så kreativ att jag vågade testa ett nytt märke – not.

Saucony Kinvara 6 pryder nu mina fötter.

Jag tyckte förövrigt inte mina gamla skor såg SÅ slitna ut. Tills jag köpte nya.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.