Godmorgon.

Lugn löpning till jobbet imorse. Krampen från i tisdags släppte äntligen i vaden. Oklart vad den kom ifrån. Det var mycket skylla sig själv över den krampen. Klarade hela passet utan kramp men sen skulle jag givetvis göra bomben för att komma i bassängen för gruppfotot. Festlig som man är. Och då fick jag kramp när jag sköt ifrån. Festligt. Och krampen har inte riktigt velat släppa taget om vaden.

Så igår prövade jag alla ful-kurer som finns. Gned in med örter, rabblade mantran och bad till vadguden. Plus att jag stretchade och masserade vaden också. Och lite chans sprang jag till jobbet idag. För att få igång vaden igen och testa om den gick och springa på inför på lördag. Jag vet inte vad som hände och om det var all alternativmedicin som gjorde susen men efter 200 meters löpning så släppte alla krampkänningar och löpningen flöt på fint. Lugnt och behagligt, inte dra på sig någon syra eller jox nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.