Min bästa träningskompis.

Del elva av uppochhoppa.se-träningsbloggsutmaning – alla delar kan läsas här.

Nu är det inte så mycket throwback över den här frågan utan nu marscherar vi raskt över till sådana där böcker man fick fylla i som 12-åring där man fick berätta om allt man gillade och ogillade. Så välkomna till Johannes-bästa-kompis-bok!

Det är rätt lätt att välja träningskompis faktiskt. Det finns en är en drivande orsak till den här bloggen existerar. Som inte bara hjälpte mig komma igång utan också körde skiten ur mig ett par gånger. Jag pratar såklart om världens bästa Hanna. Som inte bara råkar vara en fantastisk kompis utan också innehar titeln som Sveriges mest peppande PT. Den kombinationen gör henne givetvis självskriven som ens bästa träningskompis. Och jag skojar inte när jag säger det heller. Det är mer än en gång jag velat sluta när vi tränat ihop. Bara lägga mig i fosterställning, dra en yogamatta över mig och grina som en bebis. Men Hanna är där och med bestämd röst avkräver minst tre reps till. Jag ska inte säga att jag gillar henne jättemycket just där och då men efteråt tycker jag hon är bäst igen. Jag känner ingen med samma energi och fokus som Hanna. Hela hennes kropp är som ett batteri proppat med energi. Ryktet säger att Elon Musk tittade på Hanna när han designade sitt batteri för hemmet. Men det är givetvis helt omöjligt att kopiera Hanna.

IMG_7453

 

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.