3 saker som gör träningen kass.

Träning är för det mesta rätt gött. Man få svettas lite. Man blir lite trött. Man kan trycka en påse Zoo utan att känna sig allt för dålig. Men så finns det omständigheter som gör träningen mindre behaglig. Här är mina topp tre, i fallande ordning.

3. Skosnören som går upp. 
Detta gissel! Jag hatar skosnören som går upp med en sådan frenesi att jag får högt blodtryck bara av att skriva det här. Ofta passar dom på att gå upp på olämpliga ställen också. Som när man precis sprungit förbi någon med bra fart och lite i smyg känt sig lite, lite bättre än den man sprang förbi. Pang. Skosnöret går upp. Som en karma-slap rätt i fejan. Och man ser att den som springer förbi alltid ler i mjugg.

2. Batteritorsk
Eftersom vi alla vet att livet och framförallt träning blir oändligt mycket roligare med prylar så vet vi också att livet blir oändligt mycket tråkigare om prylarna man skaffat för att göra träningen oändligt mycket roligare gör att livet blir oändligt mycket tråkigare när det oändliga batteriet i den oändliga prylen inte visar sig vara oändligt. Det var en oändligt lång mening för övrigt.

1. Lösa hundar
Och framförallt lösa hundar som ”bara vill hälsa”. Jag tränar. Jag vill inte hälsa på din hund. Hade jag velat hälsa på din hund hade jag öppnat hunddagis och skickat en färgglad flyer till dig om att din hund skulle kunna få bo där. Men har jag gjort det? Nä. Jag vill alltså därför inte hälsa på din hund. Jag vill inte hälsa på dig heller. Inte skälla på dig för att du uppenbarligen tänker med den lite större bakre kroppsdel som aldrig eller i alla fall väldigt sällan ser solen. Jag vill springa. I fred.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.