Ligg inte sömnlös.

Jag försöker verkligen hålla lite bloggtempo här men det går sådär. Jag är två träningar efter. Fortfarande är det ett gynnsam situation så att säga. Att träna mer än man hinner blogga.

Men ändå. Jag känner ett stort ansvar här och förstår att det är ganska många som ligger sömnlösa och undrar hur träningen egentligen går när det blir ett uppehåll i träningsrapporterna. För att ni inte längre ska behöva ligga sömnlösa introducerar jag lite stolt en helt ny och väldigt fräck funktion på bloggen – möt Min träning. Min träning är inte din träning även om namnet kan vara en smula förvirrande. Min träning visar med nästan läskig hastighet mina träningar så fort jag tryckt på stoppknappen på min GPS-klocka och kommer i närheten av min smartphone. Hur det exakt funkar låter jag vara osagt men det har med data och internet att göra, det vet jag ganska säkert.

I övrigt så släpade jag min bleka lekamen till gymmet i tisdagsmorse och körde det klassiska mag-passet. Har därför haft träningsvärk i magen i två dagar. Ska bättra på träningsvärken igen senare idag.

Igår tränade jag på att göra bomben och att simma. Mest simma om vi ska vara ärliga. 2100 meter närmare bestämt vilket är nytt världsrekord för mig. Jag har aldrig förr simmat så långt under så kort tid.
Mycket nöjd.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.