En timme, en minut.

Vad hinner man göra på en timme? Är man lärare hinner man tillexempel ha fyra kvartssamtal förutsatt att alla barnen har skött sig och varje kvartsamtal inte blir lite längre 30-minuters samtal bara för att man eventuellt råkat göra något jäkelskap med ett par andra killar i klassen och ens mamma och pappa behöver stanna längre med läraren.

Man hinner också åka mellan Ed och Säffle för att äta på McDonalds. Eller åka Trollhättan – Ed om man har lite bråttom och tar bakrevägen från Brålanda och upp.

Eller så hinner man se ett avsnitt av House of Cards (säsong 3 på Netflix nu!), till och med så att man hinner se början på nästa avsnitt till och med.

Men förutom allt det ovan viktiga är strax under en timme också det nya hålla-igång-rekordet för simning för mig. 59.31 för att vara mer exakt. 1700 meter hann jag simma på den tiden. Och 09.10 var jag i simhallen. Jag och två till, ingen av dem i crawl-banan. Faaan-tastiskt.

Februari har förövrigt varit en bra sim-månad trots att jag missade en vecka i början av månaden pga resa i jobbet. 8,6 km simmade och 5:24h spenderat i bassängen. Ett rekord som kommer ryka i mars.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.