3 bästa träningsknepen.

Låt oss alla omfamna det faktum att för de flesta av oss tycker det är behagligare att trycka ner oss i soffan framför senaste avsnitten av Modern Family (Säsong 5 nu på Netflix!) istället för att snöra på oss löpskorna och springa tusenmetersintervaller och smaka blod i munnen.

Jag är fortfarande ingen expert på området men med viss regelbundenhet har jag lyckats att släppa det fasta men bestämda greppet om soffkuddarna och faktiskt ge mig ut i det förbaskade löpspåret alternativt tagit min bleka lekamen till den klordoftande swimmingpoolen. Och här är mina tre bästa tips för att lyckas. Lite som tipsen du får i Expressen Fredag av någon klatschig livstilsbloggare/livstilscoach på 23 år och som relaterar livspussel till något det där pusslet morbror Åke la julen 2007 och som tog ett helt liv att försöka få färdigt.

1. Struktur

Min kompis Adam kommer antagligen hata mig för det här. Mest för att han gillar att sova länge på morgonen lika mycket som han ogillar klyschor. Men en bra stuktur på träningveckan är A och O för mig. Mottot är att det skall vara så strukturerat att en tysk byråkrat hade börjat småfnittra och slå sig för knäna om hen såg min träningsstuktur för nästkommande vecka – då har jag lyckats.

2. Instagram

Ok. Det här är ett tillsynes fjantigt tips men ack så effektivt och med en psykologisk twist. Om man börjar omge sig med folk som tränar samtidigt som man själv börjar träna så kommer man verkligen börja se sig själv som en som tränar. Man så att säga lurar sig själv till att justera sin självbild till någon som tränar.

OBS! Det är viktigt att man verkligen börjar träna själv samtidigt som man börjar följa träningsfanatiker på Instagram annars funkar det jättedåligt.

Här är fem att börja följa;

@JonasColting
@EvaFridman
@JojjeBorssen
@SofiaDemnert
@vardagsmotionaren

3. Pact

Jag har skrivit om Pact (tidigare GymPact) tidigare. Det är läskigt effektivt som motivator. Du får helt sonika betala om du inte träna och man skall icke underskatta det monetära som drivkraft när det gäller träning. Jag har vridit upp betalningen rejält också. Att inte träna kostar 50$. Att träna som jag ska en vecka ger mig däremot 1$. Hittills har jag dragit in 95$. För pengarna har jag köpt nya löptights. Jag känner mig oerhört snabb i dem.

Vilka är dina bästa träningsknep?

 

7 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.