Maj!

Jaha. Ett endast litet inlägg blev det i maj. Men som vanligt reflekterar det inte träningsmängden vilket är en väldig tur. Ty träningsmässigt har det varit en fin-fin månad. Tippar på runt 170 kilometer löpning, en hel del rullskidor och lite lagom plaskande.

Jag skulle fortfarande dra mig för att kalla mig snabb och jag ligger fortfarande en smula efter formen jag hade förra sommaren men det börjar bli lite fart i de gamla benen. Tryckte iväg sju kilometer i 4:30-fart på lunchen i tisdags utan att det kändes som om jag skulle dö. Fick lite extrafart sista kilometrarna pga kissenödig också. Bra bonus.

Avslutade simningen i maj med att göra utomhuspremiär. För första gången någonsin var det inte dö-jobbigt att byta från 25m till 50m-bassäng. Det kan eventuellt ha att göra med att jag tränat mer simning i år än någon gång tidigare. Högst eventuellt. Sista simpasset inomhus drämde jag till med PB på 200m också. Jag har glömt bort tiden men det var sjukt mycket snabbare än jag simmat tidigare. Kan det vara så att träning ger resultat?

Rullskidorna används relativt flitigt också. Om man med flitigt menar en gång i veckan. Det är enligt plan. Och enligt plan ska jag försöka köra 4x4min på dem för första gången den här veckan. Vi får se hur det går.

En annan sak vi får se hur det går med är att jag utlovar ett blogginlägg per dag i hela juni. Bara för att komma igång igen.

 

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.