Vecka 42.

Eftersom min gamla skidlärarklasskompis Karl har sprungit en Ironman så tänker jag att han har nog koll och om han planerar sin vecka så kanske jag ska göra likadant. Sanningen och säga är att jag redan planerat min träning alla veckor fram till jul. Kul liv tänker du. Nödvändighet för att få en lönnfet Johannes att röra på sig. (Det där minskar dock så måste snart komma på ett nytt epitet på mig själv.)

Den här veckan som innehåller en tävling på lördag kommer gå ut på att hitta pulszoner. Jag stör mig något otroligt på att jag inte har gjort det efter varje gång jag har tränat samtidigt som det är skitjobbigt att köra passen för att räkna ut det. (Bortsett vilopulsen, den är skitgo att testa.)

Kommer följa lopskolan.se metod och den må ha brister men den kommer förhoppningsvis ge en bättre uppskattning att bara räkna på det utifrån teori.

Så vecka 42 ser ut as follows;

Måndag – Simning
Tisdag – Löpning till jobbet – Test av maxpuls. Uppvärmning 10-15 min. 4x4min på max. (Kommer vara jättepigg efteråt.) Nedjogg 10 min
Onsdag – Vila
Torsdag – Simning
Fredag – Tröskelpass 45 min plus 10 min uppvärmning (Innan middag, festligt.)
Lördag – Thoughest (Det får gå som det går.)
Söndag – Vila

Det blir en bra vecka helt enkelt!

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.