Det börjar likna crawl.

Ända sedan imorse förstår jag att ni varit oerhört nyfikna på hur det skall gå. Skall veckan skita sig för Johannes redan första dagen? Icke! Här har det plaskats.

Jag säger inte att jag är bra på att crawla än men det går tro det eller ej framåt. Och då menar jag inte i själva bassängen för där har det som tur är gått framåt nästan hela tiden, nej jag syftar på att tekniken går framåt.

Den otroligt snälle Håkan skickade över ett träningsprogram som jag moddade om lite. Körde följande set.

Uppvärming 100m bröstsim 2×50 crawl
8×50 crawl med dolme 45 sek vila mellan varje omgång
8×25 utan dolme 30 sek vila mellan varje omgång
200m bröstsim som avslutning

För den som är snabb på matematik så blir detta total 1000m. Ändå visade min pulsklocka på 1150 meter. Oklart varför.

Men för att återgå till det positiva. Med dolme klarar jag av 50m crawl med någorlunda teknik. Jag kämpar som en döende säl fortfarande och ser antagligen ut som en också men det går. Vi fick rådet att använda dolme av simtränar-Henrik förra gången och det underlättar onekligen och jag kan fokusera på teknik istället för att sprattla med benen som en vetvilling.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.