Det gel-er livet.

Eller ja. Nu kanske vi inte ska vara så dramatiska men eftersom vi räknar med att Öloppet kommer ta sin lilla tid och man rimligtvis kommer göra åt både en och annan kalori och lite energi så kan det vara bra att putta in lite bränsle i maskineriet så att säga. Det är tydligen så proffsen gör. Äter alltså. Tre rätters är det förstås inte tal om utan här gäller det gel eller liknande. Och eftersom alla (och då menar jag alla) ger rådet att man ska prova runt lite så tänkte jag göra just detta. Och eftersom jag har hört mycket om Milebreaker men aldrig beställt därifrån så tänkte jag prova på det också. Två flugor i en våtdräkts-smäll så att säga.

Anledningen till varför man ska testa ut sådant här innan är för att det tydligen är jobbigt att krångla sig ur en våtdräkt om magen rasar och att man så att säga inte vill ha in sådant i våtdräkten. Min tidigare erfarenhet av gel sträcker sig till hårgel men eftersom jag inte har något hår att ha gel i längre så är det dåligt med den varan också. Men åter till Milebreaker och gel.

DSC02243

Själva beställningsförfarandet var givetvis inga konstigheter. Att driva e-handel idag är inga konstigheter. Tippar att det är för att Tonerkungen och Anton lärt ut allt dom kan och är det något dom kan så är det att driva e-handel. Tonerkungen kan odla mustasch också och Anton kan sälja el men det är en annan historia.
Mycket trevligt av Milebreaker att skicka med en vattenflaska också! Tackarrr. Vad jag har för förväntningar på gelerna? Inga direkta om vi ska vara ärliga. Men testa dem ska jag. Utvärderas skall dem. Blir någon form av smak plus fart-test. För blir jag inte snabbare ska jag reklamera skiten.

Testar följande:

Clif Bar, 68 gram
Roctane Energy Gel, Pineapple
GU Chomps
Enervitene Gel, 25ml
Power Gel, 41g
High5 EnergyGel Plus, Raspberry

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.