• Home
  • /
  • Löpning
  • /
  • Jag har tränat jag har bara inte bloggat om att jag har tränat.

Jag har tränat jag har bara inte bloggat om att jag har tränat.

Det finns frågor i livet som man återkommer till mer eller mindre ofta. Som aldrig riktigt lämnar en. Som lämnar en form av tomhet eftersom man aldrig kommer få svar på dem. Som hur man än vrider och vänder på frågan aldrig når nirvana när det kommer till svar. Jag tänker förstås och framförallt på frågan; Om ett träd faller i skogen men ingen hör det, gör det då något ljud? Eller i mitt fall den något mer moderna varianten; Om man tränar utan att blogga om det, har man verkligen tränat då? 

Men det har jag, jag har bara inte haft tid att blogga om det. Ni vet  hur det kan vara ibland, hemmet ska skötas, bilen ska tvättas, tvätten ska sorteras, morötterna ska sås, blommorna ska vattnas och tanter ska ha hjälp över gatan. Då hinner man kanske inte blogga om att man varit en relativt ambitiös löpare och sprungit 37 km på fyra dagar och dessutom gjort sin premiär beställning på Wiggle. Det gör man inte. Löpturerna i sig har varit lagom trevliga. Brunnsviken runt kan komma att bli en ny favorit.

Jag lovar bot och bättring.





Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.