Ett år.

För ett år sedan började det. Min egna form av träningshets. Det är må hända en relativt mild variant av träningshets men ändå. Ambitionen var att röra på sig och regelbundet utan något speciellt lopp eller mål i sikte. Och ska vi summera det så har det väl fallit hyfsat ut. Ser vi rent statistiskt (och jag gillar som bekant att mäta saker) ser det ut som följer:

Löpning

FB: 80,6 km EB: 691 km

Cykling

FB: 122 km EB: 60,1 km

*FB = Före Bloggen (April 2012 – Mars 2013) EB = Efter bloggen (April 2013 – Mars 2014)   Vi kan konstatera viss utveckling så att säga. Och relativt sett är jag nöjd. Det har gått relativt bra. Framförallt fram till oktober förra året. Sedan tappade jag det lite. Flytt är inte alltid toppen för rutiner osv. Men nu har det börjat ordna upp sig igen. Och för att dra en sliten klyscha så är det väl att kan du så kan jag. Jag trodde inte jag var ett hopplöst fall för ett år sedan men snudd på. Men det är sällan försent. Jag har givetvis Hanna att tacka för mycket. Och Bootcampet nu. Det sätter fart på en och jag har insett att det är inte fel att ta hjälp när det gäller träning. Att betala för att folk ska skrika åt en att träna kan tillsynes verka som ett värdelöst koncept men det är äckligt effektivt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.