Friday fun.

Fredagar är generellt sett veckans bästa dag för många. Livet i grottekvarnen får ett temporärt slut och man släpps ut på grön bete i två hela dagar. Om SIFO skulle göra en undersökning på vilken dag vi svenskar gillar bäst är det inte helt orimligt att anta att fredagar skulle segla upp som en stark kandidat på en pallplacering om vi säger så. I en bredare mening kan det te sig som att fredagar för många är anledningen till att leva överhuvudtaget och att fredags-tacosen manifesterar livet. Livet som är lite skönare, lite bättre på fredagar. Om man inte signat upp sig på att köra Rundays Bootcamp vill säga.

För är man med på Rundays Bootcamp är fredagar lika med Calvin-dag. Jag är lite osäker men jag tror Calvin är lite av en CrossFit-guru. Och är man CrossFit-guru så är man stark. Och det är Calvin. Stark alltså. För när Calvin gör burpees står blixten stilla som det gamla Kungsholmsordspråket lyder. Jag skojar inte när jag säger att man missar hans burpees om man blinkar. Pang och han är uppe igen. Ni kan lista ut vad vi gjorde idag. Burpees. Men först inledde vi med lite kettlebell-övningar på innegården. Jag är helt övertygad om att grannarna älskade att 30 orangea personer stod och frustade på deras innegård 06.30 imorse.

Ut till Kronobergsparken med lite tabata-övningar. För dig som inte är insatt i vad det är det skitjobbigt.
Så Burpees, sit-ups, staffet i uppförsbacke och allas favoritövning squats. Som vilken annan fredagsmorgon som helst med andra ord.

Tacosen kommer smaka bra ikväll.

5 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.