Uppvärmning

Det är väl allmänt känt att uppvärmning innan fysisk aktivitet är att föredra. Det kan handla om allt från att springa lite lätt. Få kroppen att vakna. Allt för att förebygga skador och få kroppen att prestera mer. Jag skulle vilja säga att det har kommit och bli allt mer viktigt också när åren så sakteliga kryper på en. När man var ung var det inga problem. Man gick ut från omklädningsrummet och så var man uppvärmd. Pang bara så där. Nu är det lite mer av en ritual där ens armar som spenderar sina dagar i en inte helt naturlig position mot ett tangentbord och en mus ska komma igång. Ens ben som i bästa fall emellanåt går till kaffemaskinen ska förstå att de ska utföra lite tyngre arbetsuppgifter. Så att lägga fokus på uppvärmning innan fysisk aktivitet har blivit viktig så inför dagens Runday värmde jag upp med en svensexa i lördags.

Jag tror inte jag behöver säga mer. Nu ska jag gå och hämta kaffe och gråta en skvätt över mina stackars ben och armar som fått sig en rejäl genomkörare i regnet på morgonen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.