Akut viral nasopharyngit.

Vi kan väl säga att de senaste två veckorna inte har varit lysande ur träningssynpunkt. Och anledningen är inte att jag varit slö även om den anklagelsen under tidigare svackor haft viss grund. Men nej. Anledningen går enkelt att finna i att jag drabbats av akut viral nasopharyngit eller som de flesta kaller det förkylning.

Och det har inte varit vackert. Jag vill inte dra det så långt som att jag legat på min dödsbädd men ibland har den liknelsen inte känts som en överdrift och den gamla reklamfilmen med Roland Janson har känts närmast som en dokumentär. Man kan helt enkelt säga att min träning i februari mött sitt eget Waterloo.

Men förra veckan såg jag så ljuset i tunneln. Squash och löpning. Den här började bra med squash igår morse, gymmet imorgon och skidåkning i helgen.

Och för att riktigt kompensera nasopharyngit-effekten har jag anmält mig till det här. Kan bli jättejobbigt.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.