The big fail.

Jag hade ett så ambitiöst program. Jag skrev det lite i förväg förra veckan. Som en start på 2014 för att komma tillbaka till sommarens nivåer. Jag visualiserade hur jag igår med snabba, lätta steg skulle flyga över asfalten i Solna. Hur folk i stugorna undrade vad det var för fartfantom som en sketen måndag flög förbi deras fönster. Hur Albert i uppgång 14 förundrat skulle säga att Usain Bolts kusin tydligen bor i porten bredvid. Att mina fötter skulle pinna så snabbt att jag skulle kunnat gena över Råstasjön om jag bara hade velat. Allt det såg jag framför mig. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig som Tomas Ledin säger varje gång han kör i diket.

Jag gick till gymmet istället. Och innan du blev upprörd så låt mig bara säga att sådan här händer och att jag lovar och springa hem från jobbet imorgon.

Själva träningen på gymmet var bra och enligt följande schema som den allsmäktige Hanna tagit fram.

20 kbsving
15 gobletsquats
10 burpees,
10 upphopp på 50cm Box.
Allt X3.

Egentligen skulle det var 1000m rodd på slutet men maskinerna var upptagna.
Avslutade med lite hederliga reversed push-ups i TRX, vanliga push-ups, sit-ups och plankan i 3×30 sek.

5 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.