Så lyckas du med nyårslöftet.

Lovade du på fyllan att du ”jävlar i mig ska ta tag i träningen” eller har du bara inspirerats av att Tv4 kört Sällskapsresan 1 och också vill bli en sundare och friskare människa? Jag ska inte säga att du kommit till helt rätt ställe. Folk skulle nog generellt beskriva mig mer som Karlsson på taket än Anna Skipper om vi säger så men eftersom det fina med internet är att även lagom tjocka och glada killar kan skriva träningsblogg och ha en åsikt så tänkte jag ändå göra ett försöka att knäcka hur du (och förhoppningsvis jag) kan lyckas med nyårslöftet. Jag tror det är såhär enkelt:

Don’t over do it.

Min kapten i lumpen sa alltid Keep it simple, stupid. Börja enkelt.

Vad som är enkelt är upp till dig. Och här är det på sin plats att påpeka att du bör vara ärlig mot dig själv. Det är imponerande att du sprang milen på 41 minuter i lumpen. Men eftersom det gått 13 år och du nu väger 20 kilo mer är det relativt orealistiskt och tro att det går att upprepa bara så där. Börja med att gå en kilometer istället. Gör helt enkelt inga drastiska förändringar i ditt liv. Börja med ett litet steg – kanske gå till jobbet två gånger i veckan. Nästa vecka går du tre. Veckan efter fyra. Ta det långsamt och bygg upp goda vanor.

Så ska jag göra. Hur gör du för att hålla ditt nyårslöfte?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.