Löpmusik.

Det här är ett svårt ämne. Ibland vill jag absolut inte ha musik i öronen men andra dagar kan det lyfta ett halvdassigt löpsteg och en slö gammal 84 kilos kropp från Dalsland. Men det måste vara rätt saker i lurarna. Hårdrock har en tendens att funka bra. Pling-plong house också. Spotify har en omröstning där du kan rösta på din sång som du diggar bäst. Shakira är med. Jag förstår inte det. Är det för att man blir motiverad av att tänka på sina (något förstora) runda höfter av ”Hips don´t lie”? Att Eye of the Tiger är med kan man förstå. Rocky Balbo är alla testosteronstinna killar favvis och klart man vill lyfta skryta/springa upp för trappor till den låten fortfarande. Den låten skulle passa lika bra på listan Guilty Pleasures som på träningslistan om vi säger så. Så vilken är då den ultimata löplåten? Min klara favorit som får mig att ta i lite extra just nu är Strobe men sägas skall också att Kickstart my heart sällan slår fel. Hela min aktuella träningslista hittar du nedan.

Vilken är din bästa träningslåt?

One Comment

 • Henrietta

  november 13, 2013 at 12:26 e m

  First off, varför har jag inte sett den här bloggen innan? Äntligen en träningsblogg med fötterna på jorden!

  Bästa träningslåten – svår fråga. Det beror på humöret. Vill jag bara stänga av och mys-jogga brukar det bli något av Explosions in the Sky (alla deras album fungerar ungefär lika bra), men är det maxning och att driva mig själv jag är ute efter så är det Eminem som gäller, ”Cinderella Man”, och ”’Till I Collapse” i synnerhet.

  / twitter.com/rileyhl

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.