Gym

Förändring.

Förändring kan enligt Wikipedia syfta på flera saker. Bland annat är det tydligen ett politiskt parti i min gamla grannkommun Mellerud. Ni vet ”Hårda bud i Mellerud”-Mellerud. Stället dit vi åkte och badade eftersom jag vi inte hade något eget badhus i den lilla, lilla håla där jag växte upp. Förändring är också en singel av Kent. Jag vet inte hur den låter och när jag googlar den ser den ut att heta ”Det kommer en förändring” snarare än bara förändring. Men det är en annan typ av förändring vi skall tala om. Den som Wikipedia listar först.

Resultat av att förändra.

Nu kan jag tycka att det inte är världens bästa förklaring på ordet förändring men ändå. Jag har gjort en sådan. Och skall snart ta konsekvenserna av mitt handlande. Resultatet om man så vill. Hence förändring.

Jag har bytt gym.

Behöver du nu hålla en vän eller ringa BRIS förstår jag dig. Sedan 2009 har jag traskat i samma hjulspår. Lyft samma vikter. Blickat mot samma spinningcyklar. Svettat ner samma golvfläck. Och jag har trivts. Men inget är beständigt och det var dags nu. Så igår tog jag steget. Och skaffade gymkort på Elixia. Nu ingår de två gymmen i samma koncern men ändå. Nu vet ni.

Återkommer med recension.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.