Har han försvunnit?

Icke. Det är bara det att bloggande har prioriterats ned ett par steg. Innebär det att jag inte tränat? På inga sätt. Den här veckan är lite av en revansch. Det har sprungits så det står härliga till. Att kuta in hösten är melodin. Redan de gamla grekerna omfamnade hösten genom att snöra på sig sina Nike Free 3.0 och springa runt Råstasjön. Och det är allmänt känt att italienarna ofta löpte när de åkte på höstkonferens. På tal om konferenser var vi på en sådan i torsdags. Med övernattning. Och ölprovning. Jag borde antagligen inte skriva att vi provade öl. Det här är ändå en träningsblogg men den dagen jag tackar nej till lite ölprovning för att jag har en träningsblogg då kommer jag lägga ned. Bloggen alltså.

Vi kan väl också säga som så att morgonlöpningen på fredagmorgon var lite tröttare än vanligt. Vi kan också säga att det berodde på den friska Värmdö-luften snarare än att det hade provats öl dagen innan. Eller ja, mot slutet var det med vanligt drickande. Morgonlöpningen var otroligt fin i alla fall.

Imorgon väntar lunchlöpning utan öl innan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.