Något lurt.

Många kände sig manade. Få blev utvalda och endast en kunde stå som segrare. Bataljen inleddes för ett par veckor sedan med en tweet. En desperat sådan. 99 kronors lurar från Kejll & Co makes you do that. Jag vill helt enkelt ha hörlurar som sitter som en smäck och går att springa med utan att man var tioende meter får stanna och göra våld på sina örongångar. Internetlegenden och trendtalaren Stefan Hyttfors responderade omedelbart på tweeten.

Jag borde nöjt mig där. Jag menar killen snackar ändå om framtiden. Om han rekommenderar något borde man följa det. Med man menar jag så klart jag. Gjorde jag det? Nä. Jag frågade vidare. Åsikterna gick isär. Någon sa in-ear andra så on-ear. En tredje sa att man inte ska lyssna på musik när man springer. Åsikterna spretade som på min gamla räfsa. (Helt kass var den, piggar åt alla håll.) Dags att kalla in det lite tyngre artelleriet för att få klarthet i frågan som mycket väl har potential att avgöra om det blir 5.03 istället för 5.07 per kilometer, dags att vända sig till Facebook.

Även här spretade åsikterna men en lur drog till sig mer uppmärksamhet än någon annan. Och vi snackar tunga rekommendationer. Rekommendant ett – Ellinor. Ellinor kan klassas in som något av en CrossFit evangelist och som vad det verkar som på Instagram dagligen tillber den store CrossFit-guden. Rekommendant två – Johanna. Här snackar vi Holmahults svar på Zlatan. Den kvinnan har sparkat mer boll än hon har andats. Och jobbar dessutom med att sälja elektronik. Tungt.

Och lurarna som rekommenderades var Kransen. Urbanears senaste tillskott. Lurarna fanns hos Headler som råkar drivas av en polare Anton. Anton förtjänar nästan ett eget blogginlägg under temat energi men vi kan väl säga att om Antons energi gick att omvandla till el så skulle vi kunna stänga samtliga kärnkraftverk i Sverige. Så jag beställde ett par. Vilket i all enkelhet var en väldigt bra process. Och här vill jag understryka att ni bör köpa alla era hörlurar i all framtid från Headler. Givetvis är jag partisk i detta men ändå. Gör det. Är du löpare så beställ ett par Kransen.

För är dom då bra? Utan tvekan de bästa hörlurarna för aktivitet jag har testat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.