Lugnare än två lugna.

Sprang igår. Ett lugnt varv runt Kungsholmen. Lugnare än två lugna som en gammal kompis till mig alltid sa. Eller han sa egentligen ”Du är dummare än två dumma” men jag tror att den andemeningen går att applicera på nästan vad som helst.

I smyg är jag lite nöjd. För även om jag är en lätt korpulent man i mina bästa år så måste jag säga att springa en mil med en genomsnittsfart på 5:13/min och inte känna sig trött efteråt det gör en rätt nöjd. Nöjdare än två nöjda så att säga.

Imorgon ska jag springa långt. Längre än två långa.

 

kungsholmen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.