21k

För fyra år sedan hade jag en riktig löpsommar. Jag bodde i Norge mitt i skogen och hade inte så mycket annat att göra än att bara ge mig ut i skogen och springa. En söndag sprang jag 26 kilometer. Bara så där. Hur jag vet att det var 26 kilometer? För att jag i efterhand satt och plottade in min löprunda på en karta. Man kan tro att dom dagarna är över. Nu när jag har både Runkeeper och GPS. Men igår var GPS:en urladdad. Och jag fick förlita mig på Runkeeper. Bad thing.

Vid 9 kilometer ballade den ur. Kanske hänger jag upp för mycket på den. Kanske inte. Men det är jobbigt när den lägger av och man tappar begrepp om hur långt man har sprungit och i vilket tempo. Målet var 6 min/km-tempo och långt, över 2 mil. Jag lyckades med det senare.

Mina stockar till ben lyckades stapla sig runt Delsjön och lite till. Det regnade lite men som tur var är min hud vattentät.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.