Bästa löpprylarna.

Som vi alla vet blir livet mycket roligare av prylar i olika former. Eftersom löpning är att kategorisera som en del av livet blir således löpningen mycket roligare av prylar. Jag vill dock påstå att jag än så länge är relativt modest i mitt prylutbud men ett par favoritprylar har jag.

1. iPhone

Jag tror inte den här prylen behöver någon närmare beskrivning. iPhonen är en fantastisk träningspryl. Jag är en Runkeeper-fanboy även om jag håller på att fuska med att testa andra appar. Förutom Runkeeper har jag GymPact som jag använder för att tjäna en extra krona eller två när jag ändå tränar. Mina pass på SATS bokar jag och håller koll på via SATS-appen. Dessutom kan iPhonen ta kort och spela in video. Och den går tydligen att ringa i också.

2. Garmin Forerunner 410

Eller vilken annan pulsklocka du nu kan tänka dig. iPhonen i all ära men en riktigt bra pulsklocka är ett måste om man ska springa och cykla. Den har bättre GPS och bättre batteritid. De två argumenten räckte för att jag skulle skaffa en. Forerunnern har en massa fina funktioner när det gäller intervallträning också. Det har förvisso appar som Runkeeper och Endomondo men jag gillar enkelheten i att ha informationen runt handleden.

 

3. Skor

I mitt fall handlar det om två par just nu. Nike Free 3.0 och Vibram FiveFingers KSO. Men skoparken kommer att utökas å de snaraste med ett par trailskor tror jag. När det gäller löpskor tror jag att jag har möjlighet att bli som någon i Sex and the city. Besatt av skor. Mina Nike Free 3.0 är troligtvis ett av de bästa köpen i mitt liv.

 

Vilka är dina bästa prylar för träning?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.