Ta SATS.

Jag har en idé. Eller en plan om man så vill vara lite Charles-Ingvar nostalgisk. Till skillnad från nämnde herre är den inte direkt tajmad och klar in i minsta detalj. Den är heller inte speciellt genomtänkt. Inte heller är den genialisk. Och särskilt unik tror jag inte den är. Men jag tror den är genomförbar.

Och nej, det är inte att cykla till Mount Everest och bestiga toppen utan syrgas och sedan cykla hem igen även om jag vet att ni är många som numera jämför mig Göran Kropp. Som förövrigt var en ungdomsidol av rang. När andra hade bilder på Pamela Andersson hade jag en bild på Göran Kropp. Det blev som det blev.

Men planen då. Den har legat och ruvat hela sommaren. Simpel men ändå utmanande. Att träna SATS alla klasser innan jul.

Innan vi börjar vill jag lägga in en brasklapp. Jag inser själv att jag kommer ha problem att ta mig in på klassen BabySteps så vi kan väl räkna bort den? Skulle det uppstå förändringar i stil med att den gamla dassiga Schwarzenegger-rullen blir verklighet innan jul och jag hinner komma med i det försöksheatet som får föda barn och dessutom hinner föda innan jul, då lovar jag att gå.

Och även om jag ser gammal ut så inser jag att jag kommer få svårt att gå på till exempel SeniorPulse även om jag tror att jag skulle äga den klassen och känna mig både ung och stark. Eller så skulle det bli tvärtom. Och det skulle inte vara kul. Hur som haver kommer inte mitt lösskägg lura mig in där.

Jag håller också på att försöka komma på en rimlig anledning till att försöka snacka mig ur Hot Mojo som låter mer som en Austin Powers-film än en träningsklass.

Det kan bli en rolig höst.

(Och nej jag är inte förknippad med SATS på något annat sätt än att det råkar vara där jag har gymkort.)

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.