Kom igen Johannes!

Ta SATS.

Jag har en idé. Eller en plan om man så vill vara lite Charles-Ingvar nostalgisk. Till skillnad från nämnde herre är den inte direkt tajmad och klar in i minsta detalj. Den är heller inte speciellt genomtänkt. Inte heller är den genialisk. Och särskilt unik tror jag inte den är. Men jag tror den är genomförbar.

Och nej, det är inte att cykla till Mount Everest och bestiga toppen utan syrgas och sedan cykla hem igen även om jag vet att ni är många som numera jämför mig Göran Kropp. Som förövrigt var en ungdomsidol av rang. När andra hade bilder på Pamela Andersson hade jag en bild på Göran Kropp. Det blev som det blev.

Men planen då. Den har legat och ruvat hela sommaren. Simpel men ändå utmanande. Att träna SATS alla klasser innan jul.

Innan vi börjar vill jag lägga in en brasklapp. Jag inser själv att jag kommer ha problem att ta mig in på klassen BabySteps så vi kan väl räkna bort den? Skulle det uppstå förändringar i stil med att den gamla dassiga Schwarzenegger-rullen blir verklighet innan jul och jag hinner komma med i det försöksheatet som får föda barn och dessutom hinner föda innan jul, då lovar jag att gå.

Och även om jag ser gammal ut så inser jag att jag kommer få svårt att gå på till exempel SeniorPulse även om jag tror att jag skulle äga den klassen och känna mig både ung och stark. Eller så skulle det bli tvärtom. Och det skulle inte vara kul. Hur som haver kommer inte mitt lösskägg lura mig in där.

Jag håller också på att försöka komma på en rimlig anledning till att försöka snacka mig ur Hot Mojo som låter mer som en Austin Powers-film än en träningsklass.

Det kan bli en rolig höst.

(Och nej jag är inte förknippad med SATS på något annat sätt än att det råkar vara där jag har gymkort.)

Exit mobile version