Folk som verkligen är träningspeppade – Linn Larsson

Du kanske inte vill erkänna det men det är snart höst. Och höst innebär för många att man tar tag i det här med träning igen. Ska man göra det behöver man motivation. Eftersom jag själv placerar mig i kategorin halvlat och bitter tänkte jag att bloggen skulle må bra av någon som är lite peppad på riktigt så att säga. Som så att säga kan få dig att röra på dig så du får bort den där extra biben ”Chill Out” du tryckte på semestern eller den där flintasteken du så ivrigt grillade och som nu satt sig som en fin liten ring runt magen.

Så först ut i serien ”Folk som verkligen är träningspeppade” har vi Linn. Linn har maxat det här med träning. Hon har träningspepp så det räcker och blir över till ett helt kompani. Jag snackade lite med henne och glöm inte bort att besöka hennes blogg!

 941150_10151545234304226_394380106_n

Vilket är ditt bästa träningspass någonsin?
Det får bli en mix av två premiärer som instruktör. Den första var när jag höll i uppvärmningen på min 18årsdag för mina tjejkompisar till låten Upp och Hoppa och hela mitt fejs var som täckt av mitt malliga leende. Det andra (som faktiskt blev ett helt träningspass) var när jag redovisade mitt slutarbete i kursen Ledarskap genom att riva av ett 45 minuters spinningpass med min idrottsklass – ENERGIPÅSLAG!

Planerna för hösten med träningen?
Den här hösten vägrar jag höstdepression. Jag vägrar. Så jag kommer sätta all teoretisk kunskap jag fått under en nyligen genomförd utbildning inom träning och hälsa i praktik. Träningsplaneringen kommer att läggas upp med målet att ha de bästa förutsättningarna att vara en grym cykelinstruktör så jag kan ge mina deltagare det absolut grymmaste!

Att ta sig ut och träna är ofta sketjobbigt. Vad är ditt bästa knep för att sluta pilla sig i naveln, resa sig ur soffan och snöra på sig träningsskorna?
Under den tiden då jag knappt tränade alls så valde jag just att bara stanna kvar i soffan de flesta gångerna. Ljög för mig själv och hittade på ursäkter till att inte ta mig ut och ta hand om min kropp och mitt liv. Men sen var det som ett wake up-call när jag som tjugoåring inte orkade med allt jag ville – att göra armhävningar på skoj under en förfest var sketjobbigt och att springa runt och leka med småkusinerna fick flåset att stiga lite för mycket. Och så vill jag ju inte ha det. Så dagarna då axlarna är nere vid knäskålarna och jag mest bara vill lägga mig och gråta i soffan av trötthet så säger jag bara den mest enkla sak till mig själv: ”Det är nu du behöver röra dig, Linn. Allt är bättre än inget. ” Och så går jag ut på en promenad som med musikens hjälp får mig att vilja springa och som i slutändan har lyckats bli ett träningspass. Känner jag för att dryga med mig själv så kan jag fråga den trötta Linn som ligger i soffan och funderar på ursäkter om hon någonsin har ångrat ett träningspass. Den frågan har hon fortfarande inte kommit på ett bra svar på.

Hälsa på hos Linn!

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.