Få mig att springa längre.

Oscar Altkvist är en ulv i fårakläder. Till ytan ser han väldigt trevlig ut men någonstans bor en liten djävul.  Han hetsade mig lite på Twitter häromdagen och föreslog att jag skulle springa en kilometer för varje ny follower jag får på Facebook, varje dag. Jag var lite naivt skeptisk till idén. Det skulle innebära 54 kilometer idag och någon ultralöpare är jag som bekant inte direkt. Men. Jag fick en bra, eller dålig idé beroende lite på hur man ser det.

Ett aktivitetsmål för veckan kopplat till followers.
Ekvationen är enkel.

500 m x antalet följare=veckans km mål!

Det här kan som sagt vara det bästa eller det dummaste jag gjort. Jag vet inte riktigt än. Allt jag vet är att jag ska avverka 27 kilometer den här veckan. Jag tänkte begränsa det till löpning först men har utökat definitionen. Med cykling, löpning, skidåkning och allt annat så ska jag kunna hänga i till i alla fall 200 followers. Tycker du det är för kort? Om du gillar, uppmanar andra att gilla och delar Kom Igen så kan du utöka den sträckan.

Det här kan sluta hur som helst.

komigen

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.